Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vacatures bij Cuyten Maintenance Services

20 mei 2020 - 17:40

HEEZE-LEEMDE - Wie een passie voor techniek, service en innovaties heeft, kan zeker bij Cuyten Maintenance Services in Maarheeze zijn hart ophalen.

Cuyten Maintenance Service is een familiebedrijf en al ruim 20 jaar gespecialiseerd in alles wat met industrieel machineonderhoud en machinebouw te maken heeft in de breedste zin van het woord.

De expertise van CMS bestrijkt het totale gebied van technische dienstverlening; van het uitvoeren van groot onderhoud en revisiewerkzaamheden tot het ondersteunen van de technische dienst en industriële innovaties.

CUYTEN MAINTENANCE SERVICES IS OP ZOEK NAAR

·        SOFTWARE ENGINEER
·        ALLROUND SERVICE ENGINEER
·        MECHANICAL SERVICE ENGINEER
·        ELECTRICAL SERVICE ENGINEER

Neem een kijkje op www.cuyten.nl/vacatures en bekijk onze vacatures. Een uitdagende baan in een dynamisch team. Onze hoofdvestiging is in Maarheeze, afhankelijk van de functie ben je regemaltig onderweg naar projecten. 

Wie weet ben jij degene die zijn technische hart kan laten zien bij Cuyten Maintenance Services. Reacties mogen naar info@cuyten.nl.

Laat hier je reactie achter