Afvaldump op parkeerplaats bij visvijver Leende

21 mei 2020 - 13:30

LEENDE - En weer een afvaldump in onze gemeente. Ditmaal zijn er een aantal plastic zakken gedumpt op de weg naar de visvijver in Leende alsmede op de parkeerplaats aldaar. Van de dumping is melding gemaakt bij de gemeente die de rotzooi zal opruimen.

Het lijkt de dumpers niets meer uit te maken wat ze dumpen, waar ze het dumpen en hoeveel ze dumpen. Illegale afvaldumpingen zijn een grote ergenis bij de inwoners van onze mooie groene gemeente maar lijken meer regel dan uitzondering te worden. Inwoners van onze gemeente worden goed geïnformeerd over de mogelijkheden voor het afvoeren van huishoudelijk afval, in welke vorm dan ook. Met het dumpen van het afval in de natuur zadelen de afvaldumpers de eigenaar van het terrein op met de opruimkosten en natuurlijk zorgt het voor irritatie.

Gebruik de bekende mogelijkheden om uw afval af te voeren en gebruik daarvoor dan ook de gebruikelijke methoden. Dump het NIET in de natuur. Heb je vragen over het afvoeren van afval in de gemeente Heeze-Leende? Kijk dan op de website van de gemeente Heeze-Leende.

Laat hier je reactie achter