Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Getuige aanrijding Heeze zoekt eigenaar auto

22 mei 2020 - 09:30

HEEZE - Woensdagmorgen 20 mei is er een aanrijding gebeurd op de Jan Deckersstraat in Heeze nabij de kerk. Een grote bestelwagen met ladklep beschadigde daar een geparkeerde personenauto, een Rover 600. Deze raakte dermate beschadigd dat reparatie in de papieren gaat lopen. De redactie van HeezeLeende24 kreeg foto's aangeleverd van een getuige die de aanrijding heeft zien gebeuren. 

De chauffeur van de bestelwagen zegt van niets te weten echter deze heeft de personenauto wel degelijk geraakt volgens de getuige. De man is op zoek naar de eigenaar van de Rover 600 zodat deze kan getuigen voor de verzekering. Is deze Rover 600 met flinke schade van jou of weet je van wie deze is, stuur dan een e-mail naar redeactie@heeze24.nl en wij brengen je in contact met de getuige.

Laat hier je reactie achter