Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Werkzaamheden Enexis in Sterksel

22 mei 2020 - 18:00

STERKSEL - In Sterksel is Enexis bezig met behoorlijk omvangrijke werkzaamheden aan hun elektriciteitsnetwerk. Dit doen zij omdat er op locatie behoefte is aan meer stroomcapaciteit. Het verhogen van deze capaciteit is een grote klus, daarom heeft Enexis de kans gelijk gepakt om meer kabels te leggen, zodat het netwerk in Sterksel ook in de toekomst klaar is voor een grotere vraag naar stroom.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf de hoek Pastoor Thijssenlaan/Valentijn tot de hoek Pastoor Thijssenlaan/Chijnsgoed. Binnen de bebouwde kom werkt Enexis met gestuurde boringen, om zo min mogelijk overlast en schade aan de omgeving te veroorzaken. Buiten de bebouwde kom wordt er gegraven. Vanwege de omvang van de werkzaamheden is Enexis hier volgens planning 3 á 4 weken mee bezig. 

Laat hier je reactie achter