Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Beloning voor gouden tip na diefstal beeld in Heeze

23 mei 2020 - 14:00

HEEZE - In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 mei is er een groot bronzen kunstwerk gestolen bij EE Labels - Van Engelen & Evers aan de Industrieweg in Heeze. De eigenaars laten weten het een laffe actie te vinden en loven een beloning uit van € 2.000,- voor de gouden tip. Het kunstwerk Ariadne was een cadeau van het personeel aan het bedrijf ter ere van het honderjarig jubileum van het Heezer bedrijf dat in het jaar 2000 werd gevierd.

Heb jij tips, camerabeelden of wordt het bronzen beeld aangeboden, neem dan direct contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Zoals gezegd is het bedrijf erg gesteld op het beeld en loven zij een flinke beloning uit voor de gouden tip.

 

Laat hier je reactie achter