Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Workshops weer van start bij Body & Mind studio Heeze

25 mei 2020 - 13:30

HEEZE - De tweede week na de versoepelingen is voorbij gevlogen, en langzaam druppelt het weer binnen bij Praktijk Body & Mind Heeze. Want om na de crisis weer aan de slag te mogen is natuurlijk erg fijn al is er toch wel veel veranderd. Corona is er nog steeds en zeker voor eigenaresse Daantje in haar praktijk erg voelbaar.

''Er is veel angst en onzekerheid maar ook emotioneel voor sommige mensen die familieleden al heel lang niet meer hebben gezien. Maar er is vooral veel onrust en angst, daar hebben veel mensen toch wel mee te maken op dit moment. De afgelopen twee weken heb ik daar bewust veel aandacht aan besteed. Inmiddels ben ik ook begonnen met het geven van een cursus van zeven weken. Geweldig als je toe bent aan verandering om dit te mogen ondersteunen bij iemand in een groeiproces. Belangrijk is dat ik ook workshops ga geven voor mensen die een keer zonder verplichting kunnen deelnemen aan een workshop.'' 

De eerste workshop bij Body & Mind staat gepland op dinsdag 2 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur. Het thema is 'in balans komen' en bedoeld voor maximaal vijf personen. Zo ga je bijvoorbeeld samen wandelen maar ook andere dingen om samen in balans te komen.

Kortom: Wil je meer hierover weten of over de privésessies en prachtige Cursus 'Een Nieuw Begin.....' , neem dan een kijkje op www.bodyandmindheeze.nl.

''Veel succes de komende tijd voor iedereen en zeker voor de horeca die bijna open mag, we blijven positief!''

Laat hier je reactie achter