Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Quadrijder zwaar gewond na wildcrossen in Heeze

24 mei 2020 - 11:15

HEEZE - Zondagmorgen omstreeks negen uur is er een eenzijdig ongeval gebeurd in de bossen achter Kapellerput in Heeze. Wandelaars troffen daar zondagmorgen een gewond persoon aan in de struiken. Het slachtoffer was met zijn quad aan het crossen door de bossen. Waarschijnlijk is hij op het hobbelige pad de macht over het stuur verloren en van het apparaat geslingerd. Hij kwam vijftien meter verder terecht. ''Hij kwam ons als een gek voorbij gereden en opeens was het stil. Toen zijn we gaan kijken en vonden we de man'', vertelt een getuige ter plaatse aan HeezeLeende24.

De plaats van het eenzijdig ongeval was voor de hulpdiensten moeilijk te bereiken. Het was een smal pad waar de brandweerauto niet bij kon komen. De brandweermannen moesten vele honderden meters lopen om bij de plaats van het ongeval te komen. Naast politie, brandweer en ambulances werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Ambulancepersoneel en het MMT team van de traumaheli stabiliseerde het slachtoffer waarna deze met de ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg werd gebracht waar de man verdere medische behandeling zal krijgen aan zijn verwondingen.

De ambulance kon niet keren op het smalle pad. De brandweer velde ter plaatse enkele bomen zodat de ambulance kon draaien en met spoed naar het ziekenhuis kon. De quad werd door brandweer en politie weer op vier wielen gezet en door de brandweer naar de parkeerplaats van Schoorsveld gesleept waar een bergingsvoertuig de gecrashte quad kon bergen en afvoeren. De familie van het slachtoffer uit Someren is inmiddels op de hoogte gebracht door de politie.

Laat hier je reactie achter