Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Politie bekeurt hardrijders op Randweg in Heeze

24 mei 2020 - 17:40

HEEZE - De politie controleerde zondagmiddag op snelheid op de nieuwe Randweg middels een laserapparaat. De Randweg is enkele weken geleden open gegaan voor verkeer maar al snel werd duidelijk dat er vaak te hard wordt gereden op de nieuwe weg. 

Er was zondag relatief weinig verkeer op de weg. De politie controleerde ruim dertig voertuigen in een klein uur dat leidde tot twee snelheidsovertredingen. Er werden twee hardrijders bekeurt die respectievelijk 68 kilometer per uur en 75 kilometer per uur reden. Bij allebei ging nog een correctie af van 3 kilometer maar beide bestuurders kunnen een forse boete tegemoet zien.

Op de Randweg van Heeze is een snelheid toegestaan van 50 kilometer per uur. Aan een lantaarnpaal hangt een scherm waarop de snelheid komt te staan wanneer u dit nadert. Let dus goed op de snelheid op de Randweg want de politie zal zeker vaker gaan controleren op deze weg. 

Laat hier je reactie achter