Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Brasserie viert 6e verjaardag en is klaar voor de opening!

25 mei 2020 - 09:30

LEENDE – Het begon in oktober van het vorig jaar met het afsluiten van de Langstraat en Oostrikkerstraat in Leende voor de reconstructie van deze twee straten. De werkzaamheden liepen uit en de omzet liep terug. Tot overmaat van ramp kwam daar de coronacrisis overheen en verplichte sluiting tot gevolg. Op maandag 1 juni om klokslag 12.00 uur mag de horeca weer open en dus ook Brasserie Gezellig aan de Langstraat in Leende.

De aflopen weken is er keihard gewerkt aan het afwerken van enkele klussen die nog op het verlanglijstje stonden maar gaandeweg groeide het lijstje en hebben ze vrijwel alles aangepakt. ‘’We zijn helemaal klaar voor de opening met alle aanpassingen die het RIVM stelt’’, vertellen Bas en Bianca van de jarige Brasserie Gezellig. Inderdaad, Brasserie Gezellig bestaat maandag 25 mei zes jaar al zit een feestje er niet in. ‘’Niet alleen het cafégedeelte is volledig aangepakt maar ook de zaal, het terras en de midgetgolfbanen hebben een flinke opknapbeurt gehad. Zelfs de vloeren en de plafonds zijn gedaan. Wij zijn er helemaal voor!’’

De zesde verjaardag hadden ze liever anders gevierd maar 1 juni staat rood omcirkeld bij Brasserie Gezellig. ‘’Eindelijk mogen we weer open en gaan dan ook zeven dagen in de week open. De keuken is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. Zoals is voorgeschreven mogen er binnen slechts dertig gasten zitten en is dat prima mogelijk bij ons. Op de terrassen voor en achter staan de tafels de voorgeschreven anderhalve meter uit elkaar en kunnen we totaal ruim 150 gasten kwijt volgens de regels.’’ Binnenkomst gaat alleen via de voordeur waar twee dispensers hangen met desinfectans waarna het personeel de gasten naar de gereserveerde plaats zal brengen. De menukaarten zijn geplastificeerd zodat deze regelmatig schoongemaakt kunnen worden en het hele team heeft een verkorte training gehad over het werken in de horeca tijdens corona.

Vanaf 1 juni kunt u dus ook hier weer op en top genieten van de heerlijke, huislijke en vooral Bourgondische gerechten. Daarbij heeft Brasserie Gezellig van heden ook een zeer uitgebreide bierkaart met lekkere ambachtelijk gebrouwen speciaal bieren. ‘’We hebben heel veel werk verzet de afgelopen weken met hulp van ons team en lokale ondernemers maar hopen dit nooit meer mee te hoeven maken. We bestaan vandaag zes jaar maar het lijkt alsof we 1 juni pas opengaan maar dan met zes jaar ervaring.’’

Brasserie Gezellig is er helemaal klaar voor u te ontvangen als gast vanaf maandag 1 juni. Telefonisch reserveren is noodzakelijk via telefoonnummer 040-2062019. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes volg Brasserie Gezellig dan op Facebook en neem alvast een kijkje op de website van de Brasserie uit Leende om bijvoorbeeld de menukaart te bekijken. Tot ziens bij Brasserie Gezellig aan de Langstraat in Leende waar gezelligheid voorop staat!

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter