Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Rabobank waarschuwt voor internet criminelen

26 mei 2020 - 07:15

HEEZE-LEENDE - Heb je een brief, e-mail of sms ontvangen over het vervallen van je betaalpas met daarbij de vraag om deze op te sturen? Of ontvang
je een berichtje via WhatsApp van 'een bekende' om geld over te maken? Trap hier niet in! Criminelen bedenken steeds creatievere manieren om jouw inlog- en betaalgegevens te krijgen.

Houd je geld veilig, laat je niet oplichten en ben alert. Berichten over het vervallen van je bankpas of het overmaken van geld zijn niet afkomstig van de Rabobank. Als je zo’n valse sms of e-mail van ons krijgt, klik dan niet op de link, voer geen gegevens in en stuur de betaalpas nóóit op. Vertrouw je het bericht dat je ontvangen hebt niet? Stuur de sms of e-mail door naar valse-email@rabobank.nl of doe de check op rabobank.nl om te zien of je juist handelt.

Laat hier je reactie achter