Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Koningsdag Bingo zorgt voor cheque Leenderhof

26 mei 2020 - 15:30

LEENDE - De Koningsdagbingo in Leende eind vorige maand was een groot succes. De samenwerking met de contactcommissie, TOB en Leenderstrijp zorgden voor een hilarische thuisbingo met vele prijzen. 's Middags voor de jeugd en 's avonds de tweede trekking van de bingoballen voor de volwassenen.

Het idee was leuk maar bij navraag bleek dat er een vergunning nodig was voor de kansspelautoriteit. De gemeente Heeze-Leende wist deze snel te regelen omdat men gratis mee kon doen en de opbrengst naar een goed doel zou gaan. Maandagmiddag overhandigde Hessel Molenkamp van de contactcommissie een cheque van honderd euro aan Adriënne Hogenhuis en activiteitenbegeleidster van Leenderhof, Sheonagh.

''We zijn heel erg blij met de donatie die we gaan gebruiken voor het opknappen van de binnentuin. Vorig jaar met de enorm hete zomer kwamen we erachter dat er nauwelijks schaduw was in de tuin. Zodoende kwamen we op het idee om schaduwdoeken op te hangen maar inmiddels is het plan uitgegroeid tot het opknappen van de gehele binnentuin'', vertelt Adriënne.

Zodra Corona weg is of de versoepelingen het toelaten zal er met vrijwilligers begonnen worden met de opknapbeurt onder het motto 'ons dorp voor het Leenderhof'. Wil ook jij een (financieel) steentje bijdragen of de handen uit de mouwen steken om de binnentuin op te knappen, meld je dan aan bij Adriënne Hogenhuis door een e-mail te sturen naar adriennehogenhuis@online.nl

Laat hier je reactie achter