Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Start muzieklessen

26 mei 2020 - 17:30

HEEZE - In het weekend van 14 en 15 maart kwamen we in een Corona-lockdown terecht. Ook de muzieklessen bij "3 Horns Music" werden stopgezet, tenminste in de normale vorm.

Er voor in de plaats kwamen online lessen met bijvoorbeeld Skype en FaceTime en er werden de nodige lesbrieven verstuurd, samenspel tracks gemaakt en instructievideo's opgenomen. Zoals het er nu uitziet kunnen na Pinksteren de lessen weer op de gewone manier gegeven worden. Daarbij is het van belang dat het coronavirus niet opnieuw oplaait.

Bij 't Perron zijn dan de nodige maatregelen genomen en de nodige richtlijnen gecommuniceerd. "3 Horns Music" heeft het lesschema aangepast en alle leerlingen zijn ingelicht over de te hanteren regels. Maar ze kunnen dus weer van start, tot opluchting van "3 Horns Music" en de leerlingen!

Laat hier je reactie achter