Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Heeze-Leende24 heeft nieuws! 

26 mei 2020 - 20:00

HEEZE-LEENDE – Al ruim zes jaar is Heeze-Leende24 actief en in die tijd is het lokale nieuwsmedium uitgegroeid tot een begrip in de gemeente Heeze-Leende. Om met de tijd mee te gaan en de techniek te volgen werd het tijd voor ‘een nieuw jasje’.

De afgelopen periode is er een nieuwe website en dito app ontwikkeld. De website is geheel vernieuwd en biedt meer mogelijkheden. ’We gaan met de tijd mee en gaan meer met foto’s en filmpjes werken. Ook de app is overzichtelijker geworden en het is nóg eenvoudiger om een tip door te geven, artikelen te delen en reeds geplaatste artikelen op te zoeken. Eigenlijk kun je het beste zelf een kijkje nemen op de vernieuwde website en in de app van Heeze-Leende24. We zijn benieuwd wat je er van vindt’, aldus grondlegger Thijs Verleg.

Er veranderen twee dingen voor de gebruiker:

  1. De website is voortaan te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt www.heeze24.nl en www.leende24.nl. Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.
  2. Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden. De oude (huidige) app komt namelijk te vervallen.

Download hier de nieuwe apps: 

Laat hier je reactie achter