Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Gala tot in de late uurtjes gezellig en goede opbrengst

20 januari 2015 - 15:04

HEEZE - Zaterdagavond 17 januari hielden de dames 1 van Hockey Heeze een nieuwjaarsgala om op die manier geld in te zamelen voor het nieuwe kunstgrasveld dat dit jaar aangelegd gaat worden. Om 20.00 uur stonden de glazen champagne, de oliebollen en nieuwjaarskoeken klaar. Overal hingen zilveren slingers en witte ballonnen, confetti en feestverlichting en waren er drie sexy barmannen met glitterstropdassen aanwezig en DJ floresto: Kortom, de perfecte voorbereiding voor een gezellige avond.

De gasten lieten nog even op zich wachten maar vanaf 22:00 was het volle bak, naar schatting wisten ruim zestig personen de weg te vinden naar het gala in het clubhuis van de club. Iedereen had veel aandacht besteed aan de gala outfit dus overal mannen in smokings en dames in mooie jurkjes zoals het hoort op een gala. De hapjes die gesponsord waren door café Thuys Heeze en Tapperij de Zwaan vielen erg goed in de smaak bij de bezoekers. De photobooth was populair en natuurlijk gingen de voetjes van de vloer op de dansvloer. De sfeer was heel gezellig en ineens was het een uur later dan dat ze eigenlijk wilde eindigen.....dat zegt genoeg!

De organisatie kreeg veel complimenten en wat dames 1 betreft is het voor herhaling vatbaar!!  ''Er is goed doorgedronken en daar waren we heel blij mee want dames 1 heeft meer dan € 1000,- opgehaald voor het nieuwe kunstgrasveld'', aldus Marloes Evers van dames 1.
 

Laat hier je reactie achter