Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

JB2 Hockey Heeze ook ''zaal'' kampioen

8 februari 2015 - 12:15

HEEZE - De jongens van JB2 van Hockey Heeze zijn zaterdagmiddag 7 februari kampioen geworden van het zaalhockeyseizoen 2014-2015. Nadat het talentvolle team het vorig seizoen al kampioen werd van het buitenseizoen komt er weer een titel bij voor de jongens.

Volgens middenvelder van het elftal Victor Steegh zal het moeilijk worden de titel het volgend seizoen te prolongeren. ''We zijn nu gepromoveerd naar de tweede klasse en daar komen we sterkere tegenstanders tegen. Bijvoorbeeld enkele teams die gedegradeerd zijn van de eerste naar de tweede klasse. Het zal moeilijk worden voor ons maar de doelstelling is klassebehoud het komende seizoen, dan zijn we dik tevreden.''

Ook keeper van het kampioenselftal, Floris de Wit, kijkt terug op een prachtig seizoen. ''Ik ben de keeper in onze poule met de minste tegengoals. Het is altijd fijn om kampioen te worden. Twee titels in één jaar is toch geweldig?'' Floris keept al ruim vijf jaar voor de jongens en ook het komende seizoen is hij erop gebrand het doel ''schoon'' te houden. ''We hebben een goed team en twee goede coaches dus we gaan ook het komende seizoen weer ons uiterste best doen.''

In en tegen Eindhoven was JB2 in een spannende daverende pot te sterk. De jongens begonnen ijzersterk en stonden al snel met 0-3 voor, vertelde Victor aan de telefoon na afloop van de wedstrijd. Echter, de Eindhovenaren wisten toch nog terug te komen tot een 3-4 eindstand. Winst voor de Heezenaren betekende vooraf al dat het kampioenschap niet meer kapot kon voor de jongens waardoor de tweede titel in één seizoen een feit was.

Het team wordt gecoacht door Alexander Steegh en Hans Heijmans.

Laat hier je reactie achter