Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

MC2 Hockey Heeze zaalkampioen

8 februari 2015 - 17:32

HEEZE - De meiden van Hockey Heeze C2 zijn op zaterdag 7 februari kampioen geworden in de zaal. In een volle enthousiaste sporthal de Pompemaker waren ze met nog 1 wedstrijd voor de boeg nog ongeslagen. Wederom was het een ruime uitslag tegen Geldrop MC6: 10-6.  Per wedstrijd werden er 10 of meer doelpunten gescoord, waardoor het doelpunten aantal vorige week al boven de 100 uitkwam. Het honderdste doelpunt is te zien op hockey.nl. Om het feest te vieren zijn ze na de wedstrijd met z’n allen pizza gaan eten bij de Sphinx. Zondag 8 februari was de laatste wedstrijd tegen DVS MC2, die werd gewonnen met 3-7. De meiden starten nu met de voorbereiding op de buitencompetitie. 

Als voorbereiding op het veldseizoen zullen de meiden van C2 samen met de B1 zelf een toernooi organiseren én spelen op zondag 22 februari. Met de opbrengst van de organisatie van het toernooi zullen ze bijdragen aan de aanleg van het semi waterveld van Hockey Heeze. 

Laat hier je reactie achter