Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Heeze heren 2 organiseert pubquiz voor nieuw hockeyveld

10 maart 2015 - 13:15

HEEZE - Na al meerdere succesvolle acties om geld in te zamelen voor het nieuwe hockeyveld in Heeze, is nu de beurt aan heren 2. Op zaterdag 21 maart zullen zij daarom een pubquiz organiseren. Het idee is onstaan in Tapperij de Zwaan, waar 't Twidde van Hees een vaste deelnemer is bij de maandelijkse pubquiz.

Het team is al een tijdje bezig met het zelf bedenken van een pubquiz, waarbij actualiteit, kennis en grappige fragmenten een belangrijke rol zullen spelen. Het doel is echter niet om het slimste team te worden, maar om Hockey Heeze financieel te steunen bij de aanleg van het nieuwe semi-waterveld.

Iedereen kan meedoen! Dat is de belangrijkste insteek. Het moet een leuke avond worden, waarbij het liefst zoveel mogelijk teams zich aan elkaar kunnen meten. De teams bestaan uit maximaal 4 deelnemers en betalen € 20,- om deel te nemen, hiervoor krijgen  de teams een eerste drankje en gedurende de avond wat hapjes. De opbrengst van overige consumpties zullen ten goede komen aan eerder genoemde doel.

Wilt u met een team deelnemen? Wacht dan niet te lang en mail naar heezeheren2@gmail.com, want vol=vol 

De pubquiz begint om 19.00 uur. Dat is ruim een uur eerder dan in de eerdere berichten is vermeld door de oragnisatie. De reden hiervoor is dat er rekening is gehouden met het feit dat er 's avonds nog een apres ski party is bij Tapperij De Zwaan waar teamleden wellicht naar toe willen. De Zwaan ''luidt de winter uit'' die avond.

Laat hier je reactie achter