Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Fundraising door MB1 en MC2 met Spring-cup bij Hockey Heeze

23 februari 2015 - 09:45

HEEZE - Ook de meiden van MB1 en MC2 deden zondag 22 februari weer een bijdrage aan de fundraising voor het semi waterveld voor Hockey Heeze. Zij hadden een Spring Cup georganiseerd op de velden bij de hockeyclub en daarbij verkochten de dames warme wafels met slagroom en warme chocolademelk met slagroom.

Voor de Springcup waren onder andere teams uitgenodigd uit Mierlo, Asten, Nuenen en Maarheeze die waren verdeeld over twee poules, een B-poule en een C-poule en natuurlijk deden ook de hockeymeiden van Heeze mee aan de Spring cup. Om half elf zondagmorgen ging het toernooi van start in de mist maar naar mate de dag vorderde kwam er een heerlijk zonnetje tevoorschijn. Spannende wedstrijden werden er gespeeld tijdens de Spring cup en natuurlijk werden er vele wafels en bekers chocomel verkocht aan de bezoekers ten gunste van het nieuwe veld.

Net na vijven was er in het clubhuis de prijsuitreiking van dit fantastische toernooi dat een mooie voorbereiding is op het buitenseizoen dat volgend weekend van start gaat. In de B-poule waren er drie teams gedeeld eerste; Oirschot B3, Cranendonck B1 en Heeze B1. Kijkend naar het doelsaldo was Heeze B1 de winnaar en mocht zich de beker toe eigenen voor de eerste plaats in de B-poule. In de C-Poule ging Nuenen C3 er met de buit vandoor.

Een goed georganiseerde en geslaagde dag voor de hockeymeiden van MB1 en MC2 die wederom een bijdrage bij elkaar hebben verdiend voor het semi waterveld.  

Laat hier je reactie achter