Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Hockey Heeze bedankt zilveren hoofdsponsor

8 maart 2015 - 20:16

HEEZE - De winter is voorbij en het outdoor seizoen is weer begonnen, ook voor hockey Heeze. Met een heerlijk lentezonnetje werden zondag 8 maart weer verschillende wedstrijden gespeeld op de kunstgrasmat van de Heezerse Hockeyclub en genoten de aanwezigen zichtbaar van het mooie weer. Toch was er na afloop een mooi moment voor een speciale familie.

Voorzitter van de hockeyclub, Marc Evers, sprak mooie woorden richting familie Van der Linden en sprak zijn welgemeende dank uit voor maar liefst 25 jaar hoofdsponsorschap voor Hockey Heeze. Een prachtige mijlpaal die zeker niet voorbij mocht gaan. Woorden schieten vaak tekort en een sponsor is van grote waarde voor een club en dus ook Verest Sport die al ruim 25 jaar hoofdsponsor is van Hockey Heeze.

Het hele gezin Van der Linden was aanwezig, inclusief zijn kleinkinderen, om letterlijk in het zonnetje gezet te worden voor dit mooie jubileum. Een prachtige bos bloemen en een dinerbon voor het echtpaar Van der Linden was een mooie beloning voor het zilveren hoofdsponsor jubileum dat Verest Sport bereikt heeft bij de club. Met een groot applaus van alle aanwezigen werd een mooi bedankje gegeven voor de inzet die de familie Van der Linden verricht (heeft) voor Hockey Heeze. Aansluitend werd een heerlijk drankje genuttigd om dit zilveren jubileum te vieren.

Laat hier je reactie achter