M8E2 verkoopt unieke wenskaarten voor semi-waterveld

30 maart 2015 - 10:00

HEEZE - Voorzitter van Hockey Heeze, Marc Evers, kocht zaterdagavond de twee eerste setjes kaarten van meiden van hockeyteam M8E2 van de hockeyclub. Ook dit elftal draagt een steentje bij aan het nieuwe semi-waterveld en zij bedachten deze actie. Met het uitknippen van letters uit kranten en tijdschriften ontwierpen de meisjes prachtige wenskaarten om te versturen.

''Feest, Liefs of Zomaar zijn enkele woorden die voorop de kaarten staan. Ieder teamlid heeft een eigen ontwerp gemaakt dus tien leden, zijn tien verschillende kaarten welke te koop zijn in setjes van vijf stuks. Een setje van vijf kaarten kost € 3,50 en de meisjes zullen deze verkopen in de buurt waar ze zelf wonen, in het centrum van Heeze, bij vrienden en bekenden maar ook bij de thuiswedstrijden van de senioren elftallen gaan de meisjes actief verkopen.

De kaarten zien er geweldig uit en ook Marc Evers was trots op het jonge meisjesteam dat zij op deze manier bijdragen aan het semi-waterveld en kocht daarom zaterdagavond als eerste de twee sets. Het kan dus zijn dat u Diede, Esmée, Ieke, Lizzy, Maura, Mijntje, Milou, Pien, Rachel, of Tessa tegenkomt met de vraag om deze prachtige kaarten te kopen waarmee u de actie van het meisjes team M8E2 steunt met hun bijdrage aan het nieuwe semi-waterveld. Op de achterzijde van de wenskaart staat de naam van de ontwerpster van de kaart onder het hartje vermeld.

Laat hier je reactie achter