Kampioenen huldiging bij Hockey Heeze

8 juni 2015 - 07:47

HEEZE - Het hockeyseizoen zit er zo goed als op en dat is zoals Hockey Heeze jaarlijks doet reden genoeg om de kampioenen van het afgelopen jaar te huldigen. Dat gebeurde bij de Heezer hockeyclub afgelopen zondagmiddag voor het clubhuis.

Maar liefst zes teams zijn kampioen geworden het afgelopen seizoen en dat mag natuurlijk gevierd worden. Voorzitter Marc Evers sprak de aanwezigen kort toe en keek terug op alle acties die de verschillende teams gehouden hebben om geld in te zamelen voor het nieuwe semi-waterveld dat de komende zomer wordt aangelegd. Natuurlijk was er alle aandacht voor de kampioenen die om beurten het podium op mochten en een herinneringmedaille ontvingen voor de geleverde prestatie van het seizoen 2014-2015. 

Er werden drie teams gehuldigd voor het kampioenschap in de zaalcompetitie en de andere drie waren kampioen geworden in de veldcompetitie. Alle kampioenen van harte gefeliciteerd met de titel. Na de huldiging was het nog erg gezellig bij Hockey Heeze op het terras en genoten de aanwezigen van een heerlijk drankje maar ook aan een hapje was gedacht.

Zaalkampioen: MC2 - MA3 - JB2
Lentekampioen: MD3 - MD1 - MB2

Laat hier je reactie achter