4LDC pakt groots uit met WIZ-IZZIT

28 juni 2015 - 12:15

HEEZE - De theatershow 2015 van Dansschool 4LDC, geïnspireerd door Michael Jackson's ''This is it'' en ''The Wizard of Oz'' waarin ze een tribute brengen aan zijn werk en dance in het algemeen was zaterdagavond tot de nok toe uitverkocht. Honderden bezoekers kregen een wervelende show te zien waar vele dansstijlen naar voren kwamen zoals Hiphop, Salsa, Breakdance en Streedance.

Het podium in de Rabozaal van dorpshuis 't Perron was omgetoverd tot een waanzinning decor voor deze wervelende theatershow waarin de dansers en danseressen zich volledig overgaven en het publiek trakteerde op iets prachtigs. De theatershow van 2015 voor een volle zaal doet dansleraar goed. ''We hebben er keihard voor geoefend en als we dit op deze manier mogen neerzetten ben ik trots op de prestatie van iedereen die eraan heeft meegewerkt. Er wilden nog veel meer mensen komen kijken maar daar was echt geen plaats meer voor. Wellicht moeten we kijken of we het volgend jaar twee avonden de theatershow op de planken brengen zodat iedereen kan komen kijken.''

Lovende reacties van de bezoekers na afloop van de show. ''Ik vond het geweldig om te zien. Mooie dansen, mooie bewegingen en de schmink/kleding maakten de show compleet. Ik kom volgend jaar zeker weer kijken'', zeggen twee vrouwen uit Heeze die een heerlijk avondje uit hadden zaterdagavond.

Kijk hier voor een impressie van deze avond.

Laat hier je reactie achter