Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Reconstructie Oude Stationsstraat op schema

14 juli 2015 - 10:11

HEEZE - Nadat fase 1 van de reconstructie zeer voorspoedig is verlopen en het geheel er prachtig uitziet, is de aannemer vorig week begonnen met fase 2. Dit had als gevolg dat de Oude Stationsstraat afgesloten moet worden voor het doorgaande verkeer en er een omleiding is ingesteld. Voor zover bekend heeft de afsluiting van de weg geen problemen voor het verkeer opgeleverd.

Ook bij de tweede fase ligt de aannemer prima op schema en als alles volgens planning gaat zal fase twee voor het eind van deze maand ook gereed zijn. Dan zal de weg weer worden vrijgegeven voor het doorgaande verkeer totdat een maand later, op 31 augustus dezelfde weg wederom dichtgaat voor het doorgaande verkeer. Dan zal fase drie starten, de reconstructie van het resterende gedeelte van de Oude Stationstraat. Fase drie zal duren tot en met 2 oktober mits de weersomstandigheden dit toelaten en zal in de praktijk de reconstructie zijn van de Oude Stationsstraat tot aan de rotonde.

Aansluitend zal de Emmerikstraat op de schop gaan vanaf de rotonde tot aan het spoor en ook deze weg zal afgesloten worden voor het doorgaande verkeer. Deze werkzaamheden duren van 5 oktober tot en met 20 november.

Laat hier je reactie achter