Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Saanenhof organiseert ''Pure Markt'' op 13 september

12 september 2015 - 16:30

HEEZE - Stichting Future for Young People organiseert in samenwerking met biologische geitenkaasboerderij Saanenhof een ´Pure Markt´ en tevens opent Saanenhof haar deuren voor het publiek. Iedereen die belangstelling heeft voor biologische, natuurlijke, pure of duurzame producten is van harte welkom op zondag 13 september van 12.00 uur tot 18.00 uur.

U kunt kennismaken met een variëteit aan producten en materialen. U vindt er kinderactiviteiten, u kunt deelnemen aan een workshop en proeven van een heerlijk vers broodje geitenkaas of geitenworst van de barbecue. De opbrengst van de markt gaat in zijn geheel naar een zorgboerderij voor kansarme gehandicapten in Gambia.

U vindt Geitenkaasboerderij Saanenhof aan de Somerenseweg 39a in Heeze. Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met de Saanenhof op telefoonnummer 040-226 2637.

Laat hier je reactie achter