Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

6kamp Sterksel in één woord: grandioos!

13 september 2015 - 19:40

STERKSEL - De vierde editie van 6kamp Sterksel gaat weer de boeken in als sportief en beregezellig. ''We zijn de eerste editie begonnen met tien teams en ieder jaar komen er twee teams bij lijkt wel. Dit jaar hebben we zestien teams, leuke spellen, veel enthousiasme en vooral gezelligheid'', zegt Anita Duisters van de organisatie van de 6kamp. 

Sommige teams gaan echt voor de gezelligheid maar anderen zijn zo fanatiek en willen echt gaan voor de eerste prijs. Bovenal blijft de sportiviteit en gezelligheid bovenaan staan. ''Gisterenavond hadden we alles mag op zaterdag en dat was een geweldige avond. De teams die vandaag streden om de prijzen hadden gisteren in de tent de mogelijkheid om al punten te scoren tijdens de karaoke wedstrijd'', zegt Stef Noordman van de organisatie. Het team Gezelligheid staat voorop wist de karaoke wedstrijd te winnen en op die manier de eerste punten in de wacht te slepen voor het klassement. Het gezellige feest in de tent op het terrein duurde tot in de kleine uurtjes waarna zondag de 6kamp op het menu stond.

Teams uit onder andere Sterksel, Leende, Heeze, Budel en Maarheeze waren present zondag om mee te doen aan de 6kamp. Een glijbaan van een meter of acht, een parcours waar je bijvoorbeeld door een auto moest kruipen of de dolle os zijn enkele van de zelfgemaakte spellen die klaarstonden zondag om zo aan het einde van deze fantastische dag uiteindelijk een winnaar te krijgen van deze vierde editie van 6kamp Sterksel: 

Uitslag 6kamp:

1e plaats: team Gezelligheid staat voorop
2e plaats: team goed geolied
3e plaats: team G.Z.M. (Groep zonder moraal)
4e plaats: team Gooische Vrouwen
5e plaats: team Klooffest

Aanmoedigingsprijs: team Kapelstraat

Volgend jaar is de vijfde editie van de 6kamp Sterksel en de vraag natuurlijk of er dan iets extra's gaat gebeuren? In ieder geval staat op de zondag 11 september 2016 de 6kamp gepland maar er zal zeker iets extra's zijn tijdens het eerste lustrum.

Laat hier je reactie achter