Geldrop Hippique, hippisch evenement met naam in de regio

20 september 2015 - 09:00

HEEZE - Aanstaande vrijdag 25 september staat manege Meulendijks weer geheel in het teken van Geldrop Hippique en zal er zeventien dagen lang voor ieder wat wils op het gebied van de paardensport te zien zijn. Ieder jaar staat Geldrop Hippique weer garant voor spanning, sportiviteit en mooie wedstrijden waar zowel de paardensportliefhebber als de bezoekers die het hippische evenement gaan bezoeken weer volop kunnen gaan genieten van de paardensport.

Dressuur, springen, mennen en vele activiteiten zullen plaatsvinden bij ruitersportcentrum Meulendijks waaronder de kindermiddag op 30 september. Kinderen kunnen zich op deze dag laten schminken en zijn de hele dag bezig met paarden. Verder zijn er demonstraties, nagels pimpen en hoefijzers versieren dus een dag volop bezigheden voor de jeugd.

Het zeer uitgebreide programma dat Geldrop Hippique biedt is te vinden op de volledig vernieuwde website van het hippische evenement dat hét evenement is voor de paardensportliefhebber om aan deel te nemen of te gaan kijken. ''Het is een geweldig evenement dat jaarlijks vele ruiters en bezoekers trekt en ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden op het ruitersportcentrum. De laatste hand zal komende week nog gelegd worden aan de opbouw en de aankleding van Geldrop Hippique maar vanaf vrijdag is het zeventien dagen hippische sport en leuke activiteiten op Ruitersportcentrum Meulendijks'', laat de organisatie weten.

Voor alle informatie over Geldrop Hippique kunt u kijken op www.geldrophippique.nl of volg Geldrop Hippique op Facebook en Twitter.

Laat hier je reactie achter