Lotte Meulendijks pakt vier prijzen op Geldrop Hippique

27 september 2015 - 12:15

HEEZE - Geldrop Hippique is alweer een paar dagen bezig en zaterdagavond stond er dressuur op het programma voor de Young Riders. Lotte Meulendijks uit Heeze komt ook uit bij de Young Riders en bracht twee paarden aan de start zaterdagavond tijdens de landenproef.

Zowel Mdh Ohio als Mdh Parole liepen goed zaterdagavond al waren er toch wat schoonheidsfoutjes te zien. Lotte Meulendijks was achteraf wel tevreden maar baalde van haar foutjes. Toch werd zij knap tweede en derde en wist zij met twee paarden in de top drie te eindigen, een mooie prestatie. Zondagmorgen reed Lotte Meulendijks de individuele proef bij de Young Riders en bracht zij ook twee paarden uit, dezelfde als zaterdag.

Zondag wist zij de eerste en de tweede plaats te behalen op de individule proef en wist zij haar concurentie achter zich te laten op enige afstand. Maar liefst vier prijzen voor Lotte Meulendijks binnen vierentwintig uur, een knappe prestatie. Later zondagmiddag zal Meulendijks nog de kür op muziek rijden die om 16.15 uur zal beginnen. Kom naar ruitersportcentrum Meulendijks om de amazone op dit onderdeel aan het werk te zien op Geldrop Hippique onder het genot van een hapje en een drankje.

Geldrop Hippique duurt nog tot en met zondag 11 oktober. Kijk voor het volledige programma op www.geldrophippique.nl.

Laat hier je reactie achter