Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Wethouder Moons opent semi-waterveld Hockey Heeze

28 september 2015 - 08:30

HEEZE - Een lang gekoesterde droom en vele maanden van voorbereiding hebben geleid tot de aanleg van een semi-waterveld bij Hockey Heeze. Enkele maanden geleden is daadwerkelijk gestart met de aanleg en sinds een week of twee worden er wedstrijden op het nieuwe veld gespeeld en laat de club zoveel mogelijk teams trainen op het nieuwe veld.

Zondagmiddag 27 september werd er aandacht besteed aan de officiële opening van het semi-waterveld. Wethouder Moons was naar de club gekomen om de opening te verrichten. In een korte toespraak benadrukte de wethouder de positieve instelling van de Heezer hockeyclub en de enorme financiële bijdrage die de club doet. ''Met vele acties door alle teams wist de club het enorme bedrag bij elkaar te brengen waardoor de realisatie een feit is. De lange aanloop, verkenningen, gesprekken en de bijdrage van de club hebben Hockey Heeze in scoringspositie gebracht. Het eigen initiatief en de koe bij de horens vatten heeft dit semi-waterveld doen verrijzen bij de club'', aldus de wethouder. 

Hij telde daarna af van tien naar nul waarna hij de sleutel omdraaide en de sproei-installatie in werking zette en kinderen met confettie de opening officieel maakten. Voorzitter Marc Evers bedankte op zijn beurt iedereen die zich op welke wijze dan ook heeft ingezet om te zorgen dat het veld er is gekomen en met name de kunstgrascommissie. Sander, Joep en Willem ontvingen een grasplantje voor hun inzet en ook Nico ontving postuum een plantje voor zijn inzet. Hij overleed eerder dit jaar en zat eveneens in de kunstgrascommissie.

Lovende reacties van leden en trainers over het nieuwe veld. ''Toen ik heel lang geleden hier begon durfde ik niet eens te dromen van een kunstgrasveld en nu in ons jubileumjaar hebben we een semi-waterveld, dat is echt geweldig en bij een club met zeshonderd leden met veel ambities hoort eigenlijk wel zo'n veld'', zegt trainer Hans de Jager die zichtbaar blij was met dit nieuwe veld. Na de officiële plichtplegingen ging de jeugd de strijd aan met elkaar in vriendschappelijke hockeywedstrijdjes op het nieuwe veld waarme de officiële ingebruikname een feit was.

Laat hier je reactie achter