Kindermiddag Geldrop Hippique meer dan geslaagd

1 oktober 2015 - 09:19

HEEZE - De jaarlijkse kindermiddag op Geldrop Hippique bleek ook dit jaar weer een schot in de roos voor de kinderen. Op Ruitersportcentrum Meulendijks was van alles te doen woensdagmiddag. Een ponyritje maken, je nagels laten lakken, schminken, een kleurplaat inkleuren en hoefijzers schilderen.

Een drukke en kleurrijke dag op het ruitersportcentrum waar vele geschminkte gezichtjes rondliepen en zichtbaar genoten van deze kindermiddag. De creativiteit bij de kinderen is enorm en dat was te zien bij het schilderen van de hoefijzers die veranderden van een oud ijzeren hoefijzer in een zeer bont en kleurrijk geheel. Ook waren er verschillende demonstraties van dressuurrijden en een zeer speciale act waarbij een amazone liet zien hoe gepassioneerd en vol overgave haar paard liet ''dansen'' in de piste.

''We doet dit al vele jaren en ook nu blijkt weer dat de kindermiddag mateloos populair is bij de kinderen. Ze kunnen veel doen tijdens de kindermiddag en natuurlijk kennismaken met het ponyrijden. We kijken terug op een geweldige middag'', laat de organisatie weten. Tijdens het knutselen, pony pimpen en het kleuren in was er ruimte genoeg om wat lekkers te eten en te snoepen dat voor de kinderen zo'n dag helemaal compleet maakte.

Geldrop Hippique duurt nog tot en met 11 oktober aanstaande. Kijk voor het gehele programma op de website van het hippische evenement en kom eens kijken naar de prachtige wedstrijden tijdens Geldrop Hippique 2015.

Laat hier je reactie achter