Eerste ondernemersavond Geldrop Hippique goed bevallen

1 oktober 2015 - 13:30

HEEZE - Voor het eerst in het ruim dertigjarig bestaan van Geldrop Hippique vond er op dinsdagavond 29 september een ondernemersavond plaats in het VIP gedeelte bij het hippische evenement. ''Het idee erachter is om de ondernemers in een ongedwongen sfeer met elkaar in contact te brengen en kennis te laten maken met de paardensport'', zegt één van de initiatiefnemers van deze avond.

Onder de ongeveer vijftig aanwezigen waren leden van de Heezer Winkeliers Vereniging, Geldropse ondernemers en afgevaardigden van de Rabobank. Na de ontvangst werd door de voorzitter van Geldrop Hippique een kort woordje gericht aan de aanwezigen en konden zij onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de tweede voorronde van het spectaculaire mennen dat die avond op het programma stond.

Voor velen wellicht de eerste keer dat zij deze tak van sport zagen. Een korte uitleg in de piste door kenner Ties van Gog over het mennen liet zien hoe moeilijk het eigenlijk is. Aansluitend kwam een 'Belse knol' in de rijbak die de bodem sleepte. Ook werden enkele ondernemers uitgenodigd om met vijf personen het op te nemen tegen één paard echter hadden zij geen schijn van kans.

Een prachtige demonstratie van de twee talentvolle amazones Lotte en Anne Meulendijks liet zien wat dressuur inhoud in de paardensport en deed menigeen verbazen. ''Het is een geweldige avond en je hoeft echt niets te weten van de paardensport om hier een geweldige avond te beleven. Indien dit volgend jaar weer georganiseerd wordt zullen we zeker weer van de partij zijn'', laten de leden van de HWV weten.

Het programma was tegen half elf afgelopen waarna er nog uitgebreid de mogelijkheid was om heerlijk met elkaar na te praten over deze eerste ondernemersavond op Geldrop Hippique onder het genot van een hapje en een drankje. De ondernemersavond is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Rabobank Dommelstreek.

Laat hier je reactie achter