Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Traumahelikopter landt op terrein Kempenhaeghe

27 oktober 2015 - 18:00

HEEZE - Dinsdagmiddag omstreeks half vier werden diverse ambulances opgeroepen voor een melding op Kempenhaeghe aan de Sterkselseweg in Heeze. Het zou gaan om een persoon met directe gezondheidsproblemen waarvoor ook de traumahelikopter werd opgeroepen.

Deze was binnen een kwartier ter plaatse en kon vrijwel naast het gebouw landen op een speelveldje. Het medisch personeel spoedde zich naar het slachtoffer om hulp te verlenen en ook de toegesnelde politie was met twee voertuigen ter plaatse om eventuele hulp te bieden. De situatie was na een half uur onder controle waarna de politie terugkeerde naar het politiebureau.

Nadat het slachtoffer geheel gestabiliseerd was werd deze met een amubulance, langzaamrijdend naar het ziekenhuis gebracht, begeleid met de arts uit de traumahelikopter alsmede de geneeskundige officier van dienst. Wat de toestand van het slachtoffer is, is op dit moment niet duidelijk. Volgens ooggetuigen zou het gaan om een ernstige epileptische aanval.

Laat hier je reactie achter