Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Kerststol Bakkerij Vedder weer bekroond met 5 sterren

14 december 2015 - 12:15

HEEZE– Bakkerij Vedder, De Echte Bakker met winkels in Deurne, Liessel, Bakel, Gemert, Helmond, Someren en Heeze heeft een prachtig resultaat behaald bij de landelijke Kerststollencompetitie van het Echte Bakkersgilde. Zijn stol werd als ‘uitmuntend’ beoordeeld en kreeg de bijbehorende vijf sterren. Daarmee haalt Bakkerij Vedder een plaats in de finale. Dit is een zeer goede beoordeling bij keuring Echte Bakkersgilde.
 
De keuring
Alle Echte Bakkers van Nederland kunnen gedurende twee weken hun Kerststollen insturen en deelnemen aan de competitie. De keuringen worden uitgevoerd door de keurmeesters van het onafhankelijk Nederlands Bakkerij Centrum samen met Nico Bloem, baktechnisch adviseur van meelleverancier Meneba en Cees de Haan, kwaliteitsadviseur van meelleverancier Koopmans.
Met de 5 sterrenbeoordeling heeft Echte Bakker Vedder een plaats in de finaleronde gehaald.
 
Passie van de Bakker
Het behalen van deze sterren is geen vanzelfsprekendheid. Ieder jaar weer gaat Bakkerij Vedder al op tijd aan de slag om de Kerststollen zo goed mogelijk te maken. Omdat het een seizoensspecialiteit is krijgen bakkers geen dagelijkse routine en moeten ze ieder jaar weer een aantal stollen bakken om de details weer perfect te krijgen.

Bart en Evert Vedder zijn erg blij met deze uitslag. “We maken onze producten met de beste ingrediënten en natuurlijk met de zorgvuldigheid en vakmanschap van de bakker,” vertelt Bart Vedder. “Ik ervaar het als een compliment dat onze Kerststollen zo goed scoren.” Ook de bakkers zijn trots dat hun product zo gewaardeerd wordt en gaan extra gemotiveerd aan de slag zodat iedereen kan proeven hoe goed ze in hun vak zijn.

Zelf proeven
Hoe leuk het ook is om een goede beoordeling te ontvangen, uiteindelijk gaat het er toch om wat de klanten ervan vinden. Bakkerij Vedder heeft daar wel vertrouwen in. “Eerdere jaren vonden onze klanten onze Kerststol heerlijk en nu we wéér 5 sterren hebben kunnen scoren zijn we ervan overtuigd dat het dit jaar ook weer goed zit. De verkoopmedewerksters vinden het prachtig dat ze de Kerststol en alle andere decemberlekkernijen mogen laten proeven en verkopen en nodigen alle klanten uit om dit buitenkansje niet te laten lopen.

Laat hier je reactie achter