Nooit meer hoeven boekhouden!

22 februari 2016 - 11:00

HEEZE LEENDE - De administratie. Voor veel ondernemers staat het gelijk aan vloeken. Omdenken, dus! Naar het idee van Berthold Gunster. Niets meer dan ‘ van je probleem, je voordeel maken’! Peter Jacobs sluit zich graag aan bij dat idee in de vorm van OAMKB: Omdenken in Administratie voor het MKB.

De ingewikkelde regelgeving, dubbel werk, inkoop-mensenwerk met alle fouten van dien, het eindeloos terugzoeken van facturen én de uurtje-factuurtje mentaliteit… En het uit handen geven? Weet je wel wat een accountant of administrateur tegenwoordig kost? Niet zo gek dus, dat een financieel adviseur wordt geschrapt, terwijl juist die zó van waarde kan zijn in de steeds veranderende markt!

Verleden tijd wat Peter Jacobs betreft. Als financial werkte hij jarenlang in controlling, accounting, financieel en interim management. Ervaringen, die hij wil aanwenden om MKB ondernemers te ondersteunen bij hun administratie en onderneming. “Ondernemers willen meer dan een boekhouder of accountant alleen.” weet Jacobs. “Ze willen advies op maat én een betrouwbare partner! Ik ontzorg ondernemers daarom niet alleen met hun administratie, maar ben ook de gewenste sparringpartner en adviseur. Men kan daardoor betere beslissingen nemen en nóog beter ondernemen!”

Onlangs startte hij vanuit Leende zijn administratiekantoor OAMKB Valkenswaard met de slogan: OMDENKEN in Administratie! In OAMKB vond Peter Jacobs precies wat hij zocht: een innovatieve, enthousiaste club van financieel professionals, die intensief met elkaar samenwerken! Hierdoor heeft elke ondernemer in Nederlands zowel een administrateur om de hoek, als toegang to alle expertises die hij of zij nodig kan hebben: accountants, fiscalisten, bedrijfskundigen, controllers, bewindvoerders en marketeers.

“Nooit meer hoeven boekhouden! Daar ga ik heel veel ondernemers blij mee maken!” vertelt Jacobs. “Ik fungeer als echte partner aan de zijde van de ondernemer. Daarbij digitaliseer en automatiseer ik de administratie, zodat zowel de ondernemer als ik tijd over houden om te sparren over de cijfers en de ambities van het bedrijf.”

Peter Jacobs nodigt ondernemers in de regio Valkenswaard van harte uit om contact op te nemen: “OAMKB is inmiddels een bewezen concept dat meer dan 2000 MKB-ondernemers heeft geholpen succesvoller te ondernemen. Ik heb het meeste plezier in het meedenken met de ondernemer. Laat de computer maar boekhouden, mijn uitdaging is het vertalen van de cijfers naar een concrete bedrijfsstrategie, waardoor er aan het eind van de maand meer op de rekening staat!”

Je kunt Peter bereiken via 06 - 36 34 82 86 of peter.jacobs@oamkb.nl

Laat hier je reactie achter