Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

‘Een kijkje in de schuur’ van Boer Arie

18 maart 2016 - 12:25

HEEZE - Altijd al willen proeven van het boerderijleven? Dan is dit je kans! Haal je overall maar alvast tevoorschijn en zet je laarzen maar vast klaar. Op tweede paasdag - 28 maart 2016 - opent Boer Arie Verest namelijk voor één dag zijn schuurdeuren voor publiek. Een uniek ‘kijkje in de schuur’ als verruiming van de bekende ‘lammetjesdagen’. Volop lammetjes, biggetjes én een streekmarkt beloven meer dan de moeite waard te zijn op de laatste dag van een lang weekend.

Sinds januari mocht de familie Verest ruim 300 lammetjes verwelkomen op hun boerderij aan het Kreijl te Heeze. Afgelopen week kon je al lezen dat daar nog eens 12 bonte bentheimerbiggetjes bij kwamen in Arie’s Scharrelhoeve. Met de boerderijwinkel ‘De Winkel van Boer Arie’ een mooie samenkomst van bedrijvigheid, die zorgt voor een uniek evenement: ‘Een kijkje in de schuur’ 

Boer Arie hoopt je onder het genot van een lente-zonnetje van 10.00 uur tot 16.00 uur te mogen verwelkomen op het Kreijl 19 te Heeze. Een dag waarop hij - met de lente in het verschiet - al het moois van het boerenleven met jou wil delen. Voor de kinderen is er ruim de gelegenheid te knuffelen met de lammetjes en een blik te werpen in de weide van de biggetjes, maar ook aan de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is gedacht: Op de streekmarkt vind je vele biologische streekproducten, die perfect aansluiten op het assortiment van ‘De winkel van Boer Arie’.

Redenen te over om tweede paasdag je agenda te blokken, helemaal omdat de toegang geheel gratis is! Boer Arie houdt je ondertussen graag op de hoogte via zijn Facebookpagina.  Zien we je dan?

Laat hier je reactie achter