Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

JS Horsetack vanaf heden een ‘Erkend Leerbedrijf’

8 juni 2016 - 11:45

LEENDE - Klanten uit onder andere Portugal, Israël, Koeweit, Zuid-Afrika en zelfs Japan weten hem te vinden: Jan Snellen uit Leende. Hoewel hij in de jaren ’80 min of meer ‘per ongeluk’ het vak zadelmaker in rolde, telt hij anno 2016 inmiddels ruim 30 jaar ervaring. Iets wat hij sinds kort mag overbrengen op zijn leerlingen, want JS Horsetack mag zich vanaf heden een ‘Erkend Leerbedrijf’ noemen!

“In de jaren ’80 ging één van mijn eigen ruitersportartikelen kapot, waarna ik deze probeerde te maken.” vertelt Jan Snellen ons over het begin van zijn carriére. “Ik werd gestimuleerd daarmee verder te gaan, omdat men zag dat ik het wel in mijn vingers had. Zo is het balletje gaan rollen…”

Inmiddels kent zijn collectie alleen al zo’n 40 stuks verschillende peesbeschermers. Allemaal eigen ontwerpen. Allemaal eigen modellering. “En allemaal hebben ze een andere werking” weet Jan als geen ander. “Zo heb ik altijd goed opgelet wat de veearts deed, want je moet goed weten hoe de autonomie van een paard in elkaar steekt!”

Ruim 30 jaar ervaring vormen voor Jan echter geen garanties: “Nog altijd streef ik naar nóg meer perfectie!” Zodoende zorgen de innovaties van zijn hand ervoor dat JS Horsetack de markt continu voor is. “Een heel klein detail kan zo ontzettend belangrijk zijn!” vult Jan aan.

Het is een kleine wereld, waarin Jan werkzaam is. “Helemaal als je een goede naam hebt!” En dat heeft hij: met zijn specialisatie op het gebied van peesbeschermers en speciale achterkapjes was hij al meer dan eens van doorslaggevend belang tijdens grote wedstrijden van grote namen in de paardensport. “Zo krijgt Gerco Schroder van alle kanten ruitersportartikelen gesponsord, maar behoort JS Horsetack inmiddels ook tot een van zijn vaste adresjes!” zegt Jan trots.

Een adres waar je ontzettend veel kunt leren belooft Jan: “Leren omgaan met machines, materialen leren kennen… Alle kleine kneepjes van het vak, die essentieel zijn voor een goed product!” Iets voor jou? Neem dan snel een kijkje op de site of facebookpagina!

Laat hier je reactie achter