Hollywoodstyle als dansthema krijgt zaal enthousiast

26 juni 2016 - 12:45

HEEZE - Met twee voorstellingen voor een volle zaal bracht Dansstudio 4LDC een wervelende theatershow op de bühne vorige week zaterdag in dorpshuis 't Perron. Het thema Hollywoodstyle deed haar naam eer aan. Op nummers van onder andere Elvis, Fresh Prince of Bel Air en Avatar reisde het dansgezelschap door de tijd en dansten zij de sterren van de hemel.

Ook hedendaagse nummers passeerden de revue en zowel jong als oud speelden mee in de theatershow. Zo was het jongste dansertje slechts vier jaar, was Frank het typetje Frank Astaire, de broer van Fred Astaire en konden James Bond, Grease en The Star Sisters niet ontbreken. De show duurde bijna twee uur met daar tussenin een korte pauze maar voor velen had het wel langer mogen duren.

''We hebben genoten van een prachtige show met veel variëteit. Het plaatje was compleet met dans, beeld en geluid en de optredens van zowel de kinderen als de volwassenen. Ik hoop dat er volgnd jaar weer zo'n show wordt neergezet, geweldig'', aldus een entousiaste bezoekster na afloop van het optreden.

HeezeLeende24 was er bij zaterdag met de camera en maakte de volgende sfeerimpressie van dit dansevenement in dorpshuis 't Perron.

Laat hier je reactie achter