KunstSmullen 2016: Laat je verwonderen

6 oktober 2016 - 15:40

HEEZE - Smullen van beeldende kunst, dans, muziek én gastronomie. Dat is KunstSmullen! Vandaag barst dit evenement weer los in hartje Heeze en kunnen liefhebbers van kunst, cultuur en lekker eten hun hart weer ophalen onder het thema ‘Verwondering’.

Wederom gingen dit jaar vele kunstenaars - maar ook niet-kunstenaars - aan de slag met het thema van dit jaar. In de afgelopen weken werden er nog bergen werk verzet langs de kunstroute om al de hangende, drijvende, staande of liggende kunstwerken van een mooi plaatsje te voorzien. En het resultaat mag er wederom zijn…

Maar naast de prachtige kunstroute - zoals je van KunstSmullen gewend bent - kent deze editie van het evenement een aantal culinaire aanvullingen. Zo wordt de oprijlaan van het Kasteel aanstaand weekend gevuld door culinaire hoogstandjes uit eigen dorp in ‘Boulevard de la Gastronomie’. Vanaf de Zwaan tot ruim voorbij de Duiventoren word je hier verwonderd door gastronomische kunstwerkjes voor een bescheiden prijs.

Op zaterdagavond 8 oktober ben je daarnaast ook iets verder - bij Kasteel Heeze - van harte welkom bij het Verwonderingsdiner. Schuif aan en geniet een avond lang van kunst, theater en gastronomie in een bijzonder ambiance. Alleen al de expositie is zeer de moeite waard, waarna het Kasteel je graag haar aperitief aanbiedt in de Koetshuizen. In de Ridderzaal worden vervolgens de smaakpapillen verwonderd door een volwaardig diner met drankjes.

Voor dit ‘verwonderingsdiner’ zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Bij belangstelling is het daarom raadzaam direct contact op te nemen via info@kunstsmullen.nl. Per persoon betaal je 80,00 euro, waarmee je een bijdrage levert aan KunstSmullen. Voor uitgebreide informatie over het evenement vragen we je vooral een kijkje te nemen op www.kunstsmullen.nl.

Laat hier je reactie achter