Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

JA1 Hockey Heeze kampioen en doen 'de mannequin'

20 november 2016 - 11:09

HEEZE - Met het hoofd al bij het feest van het verwachte kampioenschap werden de jongens van de A1 van Hockey Heeze toch flink op scherp gezet door de coaches dat zij er er nog lang niet waren. 

De eerste twintig minuten waren matig. Iedereen moest wennen aan het veld en aan de tegenstander. In de rust wederom een verdiende preek van de coaches dat er echt een tandje extra gegeven moest worden. Zo begon ook de tweede helft, ze waren beter dan Blerick maar goals bleven uit. Waar de scheidsrechters ook een aantal twijfelachtige beslissingen namen, nam de stress alleen maar toe. Al helemaal toen de tegenstander de bal hoog in de touwen sloeg tijdens de strafcorner. Na overleg werd die afgekeurd.

Met nog zo'n tien minuten te spelen kwam de counter en de goal waar Heeze lang op moest wachten. Na het laatste fluitsignaal was t verdiende feest voor JA1 van Hockey Heeze toch daar.

Laat hier je reactie achter