Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand november voor Marian Theunissen (video)

24 november 2016 - 11:15

HEEZE - De vlaai van de maand november werd deze week uitgereikt aan Marian Theunissen, docent bij Maroesjka. Afgelopen dinsdag werd voor de vijftigste keer met hulp van acht tot tien mensen van de dansgroep deze gezellige middag georganiseerd bij zorgcentrum St. Nicasius.

Marian is met deze activiteit begonnen, heeft contacten gelegd en leidt de middagen. Zij haalt de bewoners van hun afdeling/kamer vanaf 14.00 uur. Dan wordt er koffie/thee gedronken en om 14.30 begint het programma.Iedere maand bedenkt de initiatiefneemster de dansjes en liedjes en wat ze allemaal gaan doen die middag.

De vrijwilligers van Maroesjka laten aan het begin van de middag een dans zien, daarna mag degene die mee wil doen, daadwerkelijk meedoen en worden er een of twee dansen samen met de bewoners gedaan. Om even bij te komen van de inspanningen wordt er dan gezongen en gaat Marian met de microfoon rond. Als laatste volgt een zitdans en mag de polonaise niet ontbreken. Ook mensen in de rolstoel kunnen dus met heel veel activiteiten meedoen.

De vlaai voor deze vrijwilligster is dubbel en dik verdiend en ga vooral door met dit vrijwilligerswerk. Wilt u ook een persoon of groep in de gemeente Heeze-Leende nomineren voor de vlaai van de maand van Bakker Vedder? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl en wie weet staan wij volgende maand wel bij u voor de deur!

Laat hier je reactie achter