Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Tom, Dick en Hanny scoort bij publiek

13 december 2016 - 11:45

LEENDE - Wat is er voor acteurs mooier dan een staande ovatie met luid applaus te mogen ontvangen na een optreden? Niets. Die waardering kregen de acteurs van KNAL toneel uit Leende afgelopen weekend op zowel zaterdag als zondag na het spelen van het toneelstuk Tom, Dick en Hanny.

Volle zalen en publiek dat genoot van een toneelstuk op hoog niveau. Onder leiding van regisseur Rob van der Veeke stegen de toneelspelers en toneelspeelsters boven zichzelf uit en waren de reacties na afloop louter zeer positief. Een enkeling waagde zich aan de uitspraak dat het wellicht één van de beste stukken is die KNAL ooit op de bühne heeft gezet.

Theater de Meent barstte op zaterdag en zondag al uit haar voegen van het applaus maar woensdag 14 december zou dat weleens wederom kunnen gebeuren. Dan is de derde en laatste voorstelling van dit stuk waarvoor nog enkele kaarten beschikbaar zijn. Kaarten kosten € 9,00 en zijn te bestellen via de (vernieuwde) website www.knaltoneel.nl of via 040-2062667.

Laat hier je reactie achter