Santarun voor het goede doel komende zondag in Heeze

14 december 2016 - 09:00

HEEZE - Op zondag 18 december vindt in Heeze weer de Rotary Santarun plaats. Net als vorig jaar zullen er weer honderden kerstmannen en kerstvrouwen door Heeze lopen. Vanaf half vijf zal iedereen verzamelen op het gemeentehuisplein waar dansschool 4LDC om vijf uur zal beginnen met de warming-up. Voor de start ontvangen alle deelnemers nog een versnapering.

Burgemeester Paul Verhoeven zal om kwart over vijf het startschot geven waarna de deelnemers de route gaan afleggen door de winkelstraat in Heeze. Het is een Funwalk, waar jong en oud aan mee kan doen! Bij tapperij De Zwaan wacht alle Santarunners nog een verrassing, waarna alle lopers een eindsprintje kunnen trekken naar het Kasteel Heeze, waar zij op de binnenplaats van het kasteel "muzikaal" zullen worden ontvangen met warme chocolademelk en glühwein.

Daar zullen alle deelnemers een medaille ontvangen en er zal een cheque worden uitgereikt aan een vertegenwoordiger van het goede doel Shelterbox. Loop mee om het goede doel te ondersteunen. Shelterbox helpt mensen die hun dak boven hun hoofd hebben verloren als gevolg van een ramp en verschaft hen tijdelijk een onderdak in de vorm van een Shelterbox. 

Er zijn pakken voor volwassenen en voor kinderen. De kinderkerstmannenpakken zijn voor kinderen tot ongeveer 1,35 meter. Elk kerstmannenpak bestaat uit een broek, jas, muts en een baard.

Je kunt het kerstmannenpak en het startbewijs ook digitaal bestellen en ophalen vanaf maandag 12 december 2016  bij Albert Heijn in Heeze aan de Kapelstraat 69 of bij de Intertoys in Heeze aan de Geldropseweg 75.  Afhalen is mogelijk tot 14.00 uur op 18 december.

Wil je graag meedoen en tegelijkertijd het Goede Doel steunen? Schrijf je dan vandaag nog in.

Laat hier je reactie achter