Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

35e Heeze luidt de lente in op 19 maart

16 februari 2017 - 17:30

HEEZE – Op 19 maart wordt alweer de 35e editie gehouden van de jaarlijkse braderie ‘’Heeze luidt de lente in’’. Ieder jaar komen er vele duizenden mensen naar Heeze om de gezellige lentemarkt te bezoeken.

Naast alle commerciële standhouders is er ook de mogelijkheid voor verenigingen en stichtingen uit de gemeente Heeze-Leende om zich te presenteren. Voor slechts € 25,- kan een vereniging een stand huren en zich promoten tijdens Heeze luidt de lente in. ‘’We merken dat verenigingen en stichtingen een extra podium kunnen gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe leden te werven. We willen daarom deze mogelijkheid extra aanbieden’’, aldus de organisatie.

Nieuwe ideeën
Heeze luidt de Lente in heeft bewezen een vaste plaats op de jaarlijkse evenementenkalender verovert te hebben. Toch is de organisatie op zoek naar nieuwe ideeën die het evenement kunnen verbeteren. Daarvoor doen zij een beroep op de inwoners van de gemeente Heeze-Leende. ‘’Alle ideeën zijn van harte welkom. We zijn nieuwsgierig naar wat de inwoners graag zouden zien veranderen om het evenement nog beter te maken.’’ Heb jij een idee of tip? Mail deze dan naar hwv.hldli@gmail.com.

Kindervrijmarkt
Ook deze editie is er weer een kindervrijmarkt tijdens de Heezer braderie. Net als voorgaande jaren kunnen kinderen hier een kraampje huren om hun ‘koopwaar’ aan te bieden. Ook dit jaar zal er een  kindervrijmarkt gehouden en wel rondom het Strabrechtplein. Een kraampje voor de kindervrijmarkt kost vijf euro. Een kraampje reserveren voor de kindervrijmarkt kan in de winkel bij Daan Body & Kids aan de Geldropseweg 79 tegen contante betaling van vijf euro. Door de betaling is de reservering definitief. Voor eventuele vragen over de kindervrijmarkt kunt u mailen met hwv.hldli@gmail.com.

Laat hier je reactie achter