GLDK advocaten houdt gratis spreekuren in Heeze

21 februari 2017 - 08:45

HEEZE - Op vrijdag 3 maart houden mr. Tamara Schonenburg en mr. Sietske Wagter het eerste inloopspreekuur in dorpshuis 't Perron in Heeze. Het inloopspreekuur is voor iedereen gratis toegankelijk en een afspraak maken is niet nodig. ''We merken dat er veel mensen zijn met uiteenlopende vragen over bijvoorbeeld een echtscheiding of verwikkeld zijn in een ontslagprocedure'', aldus Schonenburg.

Het advocatenkantoor uit Geldrop houdt al jaren een inloopspreekuur op het kantoor aan de Dommeldalseweg in Geldrop en met succes. ''Twee keer in de week, op de maandagavond en de donderdagavond, hebben we een inloopspreekuur in Geldrop waar men de weg naar toe goed weet te vinden waaronder steeds meer uit Heeze.'' Dat bleek één van de redenen te zijn om iedere vrijdagmorgen een inloopspreekuur te organiseren in 't Perron.

''We gaan beginnen met een jaar. Het eerste inloopspreekuur is op vrijdag 3 maart en daarna wekelijks op de vrijdagen van 09.00 uur tot 10.30 uur. We hebben daar een aparte spreekruimte om mensen te woord te staan en willen kijken wie we kunnen helpen op wat voor manier. Heeft u een vraag of probleem over bijvoorbeeld echtscheiding of een arbeidsconflict? Loop gerust binnen bij 't Perron op de vrijdagen tussen 09.00 uur en 10.30 uur. Wellicht kan GLDK advocaten u helpen bij het probleem met passend advies. Neem gerust een kijkje op de website van GLDK advocaten uit Geldrop.

 

Laat hier je reactie achter