Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Loslopend bebloed paard met zadel gevangen in Heeze

4 maart 2017 - 16:00

HEEZE - Zaterdagmiddag zagen verschillende inwoners van de wijk Nieuwe Hoeven een paard op de straat lopen met een zadel op de rug en het dier zat onder het bloed. Het paard is tenminste gezien op de Ambachten en de Ten Borchwardlaan in Heeze en liep in de richting van het centrum.

Inwoners van de Schutsakker wisten het dier te pakken te krijgen en konden het paard kalmeren en vasthouden op de oprit. Ook de politie was inmiddels opgeroepen en heeft de eigenaar weten te bereiken om het dier op te halen. Deze is naar de Schutsakker gekomen en heeft het gewonde dier te voet meegenomen. Het paard was zichtbaar gewond aan de benen.

Het paard is door de prikkeldraad gerend en de ruiter die op het paard zat heeft de enkel gebroken. De dierenarts is inmiddels bij het paard voor medische verzorging. Het hele gebeuren zorgde voor genoeg bekijks uit de buurt en heeft niet direct geleid tot verdere ongelukken.

Laat hier je reactie achter