Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

File voor heropende winkel Coöp. St. Jan

3 april 2017 - 13:30

LEENDERSTRIJP - Op zondagmiddag 2 april hebben Wilma, Eric, Stan en Evi van der Linden samen met Sint Jan Coöperatieve Verbruiksvereniging U.A. de deuren geopend van de vernieuwde dorpswinkel van Leenderstrijp. Al vanaf 13.00 uur was het een komen en gaan van (oud-)Strijpenaren, familieleden, bekenden en leveranciers om een glimp op te vangen van de dorpswinkel die een complete metamorfose heeft ondergaan door onder andere een nieuwe stijlvolle inrichting en door het gebruik van frisse kleuren.

Rond de klok van 13.30 uur was er een officieel moment, waarbij coöperatievoorzitter Johan Bax de ongeveer 200 aanwezigen toesprak en iedereen bedankte voor de medewerking bij de verbouwing en restyling van de winkel. Ook kreeg de familie Van der Linden een exemplaar van de originele statuten van de coöperatie uit 1916 aangeboden, die tijdens de verbouwingswerkzaamheden in de winkel was gevonden. Tevens wenste hij hun veel succes.
Wilma van der Linden nodigde op haar beurt iedereen uit om de winkel te komen bekijken en er samen met haar gezin een succes van te maken. Ook onthulde zij het nieuwe logo van de dorpswinkel van Leenderstrijp door het afrollen van twee vlaggen. Burgemeester Verhoeven feliciteerde op zijn beurt alle inwoners van Leenderstrijp met de heropende winkel. Tevens sprak hij de wens uit dat heel Leenderstrijp, samen met de familie Van der Linden, de uitdaging aangaat om de winkel voor de verre toekomst open te houden.

Vervolgens was er volop de gelegenheid om de familie Van der Linden te feliciteren, het proeven van de Streejpse vlaai en van andere producten van lokale leveranciers. Voor de kinderen was er een luchtkussen en de mogelijkheid om geschminkt te worden. Enkele leden van toneelvereniging KNAL gaven als bijzondere gast aan deze openingsmiddag een speciaal tintje. Door de enorme drukte leverde het bezoek aan de winkel een file voor de winkeldeur op.

Wilt u de heropende winkel ook met eigen ogen bezichtigen? Deze is vanaf maandag 3 april geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 11.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Tegelijkertijd met de heropening van de winkel is er ook een website de lucht ingegaan: www.coop-sintjan.nl.

Laat hier je reactie achter