Vijfde editie van Parelrally op 21 mei

24 april 2017 - 15:00

HEEZE - Op zondag 21 mei 2017 wordt er in Heeze de 5e editie van de Heezer Parelrally gereden, een rally(oriëntatie) en toervariant(zonder foefen en met pijlen) uitgezet voor menners en equipes in de bossen en buitengebied van Heeze, en zoals elk jaar met het thema Brabant, echter dit jaar geen Defilé.

Na de succesvolle vierde editie met ruim 35 aanspanningen en 30(x2) equipes en geïnspireerd door de vele positieve reacties heeft een aantal initiatiefnemers de uitdaging weer opgepakt om in samenwerking met Ruitersport Heeze, de gemeente Heeze-Leende en de verschillende landeigenaren, weer een mooie tocht voor paard en mens op te zetten. Bepaalde natuurgebieden die normaal niet voor aanspanningen toegankelijk zijn, worden speciaal voor dit evenement opengesteld. Dit maakt de Parelrally een prachtige tocht voor recreatieve én competitieve paardenliefhebbers en zoals u van ons gewend bent met onderweg enkele lekkere versnaperingen.

De eerste stappen naar een jaarlijks terugkerend evenement zijn in 2013 gezet en de vijfde editie is een feit.  Noteer daarom in uw agenda alvast Zondag 21 Mei 2017 en schrijf u dan in vóór 7 Mei. U wordt doorgelinkt naar gezamenlijk inschrijfformulier door te klikken op INSCHRIJVEN. Na het inschrijven krijgt u direct per mail een bevestiging; deze is pas definitief wanneer u het inschrijfgeld heeft overgemaakt naar: Rabobank rekeningnummer NL10 RABO 0160 7680 63 ten name van Ruitersportvereniging Heeze o.v.v. Parelrally en je inschrijfnaam. U bevestigt daarmee ook dat u deelneemt op eigen risico.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Parelrally.

Laat hier je reactie achter