Koningsdag in Sterksel feestelijk als altijd

28 april 2017 - 08:08

STERKSEL - Koningsdag in Sterksel begon woensdag al vroeg. Om half negen werden de gedecoreerden ontvangen op het bordes voor de kerk in Sterksel door het college van burgemeester en wethouders. Een muzikaal onthaal door muziekvereniging de Heerlijkheid en het hijsen van de vlag waren de eerste handelingen van een mooie Koningsdag in Sterksel. De kinderen die aanwezig waren en hun fiets, step of skelter mooi oranje versierd hadden, gaven ook zelfgemaakte onderscheidingen aan alle gedecoreerden.

Het aansluitende gezamenlijke ontbijt lieten de Sterkselnaren zich goed smaken in Dorpshuis Valentijn waarna de kinderactiviteiten startten en natuurlijk ook de andere festiviteiten. De vier personen uit Sterksel die woensdag een lintje ontvingen uit handen van de burgemeester straalden ook vandaag op Koningsdag weer van oor tot oor. ''Geniet na gisteren ook vandaag van alles dat er komen gaat, het is geweldig'', aldus de burgemeester.

Koningsdag in Sterksel is weer geweldig verlopen. Het was oranje dat de boventoon voerde in Sterksel zoals dat hoort op deze feestdag. Iedereen in Sterksel heeft weer volop genoten van de relatief koude maar gezellige Koningsdag 2017!

Laat hier je reactie achter