Een kijkje in de keuken bij Van der Palen asperges (video)

8 mei 2017 - 13:58

LEENDERSTRIJP – Het aspergeseizoen is begonnen en 'het witte goud' ligt ook bij Van der Palen in Leenderstrijp in de schappen in de winkel aan de Strijperdijk 7 in Leenderstrijp. HeezeLeende24 nam er een kijkje. Bij het bedrijf in Leenderstrijp zagen zij de asperge uit de grond komen en verpakt worden voor verkoop in de winkel of voor transport naar de veiling.

‘’We hebben verschillende soorten asperges. Dubbele a-kwaliteit, a-kwaliteit en b-kwaliteit maar ook geschilde asperges en stukken asperges voor in de soep. Dagelijks worden er op ons 20 hectare grote terrein verse Brabantse asperges gestoken waarvan een gedeelte naar de veiling gaat maar ook een groot gedeelte verkocht wordt in de winkel aan de Strijperdijk 7’’, legt Rita uit. Men kan zeven dagen per week tussen 09.00 uur en 17.00 uur terecht in de winkel aan de Strijperdijk 7 in Leenderstrijp voor de heerlijkste asperges.

Inmiddels levert de familie Van der Palen uit Leenderstrijp al ruim 26 jaar asperges in verschillende kwaliteitsniveaus van Brabantse bodem. Ook u bent vanaf vandaag van harte welkom in de winkel aan de Strijperdijk 7 in Leenderstrijp waar iedere dag verse asperges worden verkocht tegen een betaalbare prijs. Het aspergeseizoen bij het bedrijf duurt tot en met 24 juni.

Laat hier je reactie achter