Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Zestig jaar klant bij Guitjens feestelijk beloond

13 mei 2017 - 12:30

HEEZE - Op haar 21e sloot ze de eerste verzekering af bij Guitjens Verzekeringen & Risicobeheer en inmiddels is Paula Doezé-Looijmans 81 jaar en nog steeds een tevreden klant van Guitjens. Inmiddels is eigenaar Rick Guitjens de derde generatie binnen het bedrijf en herinnert Paula zich nog goed zijn twee voorgangers.

''Toen ik voor het eerst bij Eddy Guitjens kwam zei hij altijd; 'ach meid, maak oe nie zo druk, het komt wel goed'. Eddy was de eerste generatie Guitjens die het bedrijf opstartte in 1954 en de premies nog contant ging innen bij de klanten weet Paula zich te herinneren. Ook de tweede generatie in de persoon van Dick Guitjens is een goede bekende bij de familie waarvan er reeds vele klant zijn bij het Heezer bedrijf.

Eenmaal aan de praat komen er veel leuke herinneringen boven en blijkt uit alles dat het persoonlijk contact met de klant de sleutel is voor de trouwe klanten. ''Als er iets is staan ze direct voor me klaar. Ze zijn altijd goed voor me geweest en dan ben ik dat ook voor hun'', lacht Paula. Het is duidelijk dat ze een zeer tevreden klant is.

Derde generatie Rick Guitjens overhandigde haar een prachtige bos bloemen, een tegoedbon voor een volledig verzorgd diner voor twee personen bij restaurant Beaux en een brief waarin hij zijn waardering uitspreekt voor mevrouw Doezé-Looijmans dat zij al zestig jaar klant is.

''Het is een hele tijd om zestig jaar klant te zijn en we vonden dat we haar op een speciale manier in het zonnetje moesten zetten. Bovendien vind ik het een enorm compliment voor ons bedrijf en voor onze medewerkers dat er klanten zijn zoals Paula die al bijna hun hele leven het vertrouwen bij ons neerleggen, zegt Rick. Paula was erg blij met de bloemen en het cadeau dat zij donderdag ontving van Rick en Dick Guitjens.

Laat hier je reactie achter