Mooi weer bij eerste lustrum Parelrally Heeze

21 mei 2017 - 18:55

HEEZE - Op zondag 21 mei werd in Heeze het eerste lustrum gevierd van de Parelrally Heeze. Een rally(oriëntatie) en toervariant (zonder foefen en met pijlen) uitgezet voor menners en equipes in de bossen en buitengebied van Heeze, en zoals elk jaar met het thema Brabant. Om 10.00 uur vertrokken ruim twintig aanspanningen met menkar en een kleine veertig ruiters voor de vijfde editie van de Parelrally Heeze.

Bepaalde natuurgebieden die normaal niet voor aanspanningen toegankelijk zijn, worden speciaal voor dit evenement opengesteld. Dit maakt de Parelrally een prachtige tocht voor recreatieve én competitieve paardenliefhebbers met onderweg enkele lekkere versnaperingen. Brabantse worstenbroodjes van Van Grunsven Catering en verse aspergesoep bij Van Oeffelen tijdens tussenstops vielen goed in de smaak. Daarnaast was het zondag perfect weer voor mens en dier en gaat deze vijfde editie als zeer geslaagd de boeken in.

Louter positieve reacties van de deelnemers die genoten hebben van een op en top georganiseerde tocht die mede mogelijk gemaakt is door vele trouwe lokale sponsoren die het evenement een warm hart toedragen. Na de vijf succesvolle jaren zal de Parelrally ook in 2018 in Heeze en omgeving verreden gaan worden.

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter